nicdark_icon_close_navigation

Torta a Muki Cukrászdából-Budapesten

MUKI CUKRÁSZDA – A KREATÍV TORTÁK SZAKÉRTŐJE!

33 éve a cégemért dolgozom! Frank cukrászat 85 éve Pesten!

Torta rendelés. Üdvözöljük cukrászdánkban Mint elismert cukrászat, büszkén állíthatjuk, hogy széles torta kínálattal rendelkezünk, amelyek mindenki ízlésének megfelelnek. Süteményeinket mindenkor csak természetes alapanyagokból készítjük el.

 

HA RENDELNI SZERETNE,  AKKOR NÉZZE MEG ÉS KATTINTSON A „TERMÉKEK”-re!
Tizenöt termékcsoportból tud választani képnézegetővel. Ahol számozott tortákkal fog találkozni. Csak hívnia kell az üzletet, bemondani a torta számát és megrendelni. Vagy e-mailen is megrendelheti a torta sorszáma szerint.    RENDELJEN MOST!

TERMÉKEK

Kreatív és ízletes süteményeinkkel, tortá-
inkkal és más édességeinkkel garantáltan elvarázsoljuk az ízlelőbimbóikat. Nézze át oldalunkat, válogasson kedvére, jöjjön el hozzánk, vagy hívja cukrászatunkat, mond-
ja el elképzelését és  ötleteit. Rendeljen!

 

A Muki Cukrászda 2018-ban megjelent a Bihari Zoltán MAGYAR CUKRÁSZDÁK és KÁVÉHÁZAK könyvében. Amelyben kiderül, nagyszülei 1938-ban nyitották meg cukrász-
dájukat. A családi örökségről, a szakma sze-
re
tetéről olvashatunk. Fia révén húsz év múlva ünnepelhetik a Frank család százéves cukrásztörténetét. HA ÉRDEKLI OLVASSA EL!

OLVASSA EL!

TORTA NÉZEGETŐ

Tortáinkat Megnézheti!

Válasszon alkalomhoz illőt!

TORTA RENDELÉSI FOLYAMAT

Torta rendelés a Blahánál a Somogyi Béla utcában Bulira, Esküvőre, Alkalomra vagy Hétvégére!

01

Torta kiválasztása

Egyeztessen velünk időpontot, egy személyes találkozóra, hogy kényelmesen átbeszélhessük, megtervezhessük Önnek álmai legszebb tortáját!

02

Dekoráció

Az üzletben lévő tortákon és képeken megmutatom a díszítési lehetőségeket. Választhat egyszerű, elegáns vagy különleges formavilágú diszítést.

03

Elkészült

A határidőre készített tortákról értesítést küldünk, hogy mikor vehető át. Ha várakozik, kostólja meg süteményeinket és rendeljen egy frissen főzött kávét.

Nézze meg torta galériáinkat is!

``VÁLASSZON TORTÁT`` gombra kell kattintania!

Telefon: +3613188315, E-mail: info@mukicuki.hu

``VÁLASSZON TORTÁT`` gombra kell kattintania!

KÁVÉ

Ígyon egy eredeti forró Kávét!

Részletek

ÉDES-SÓS ROPOGÓS

Kérje édes-sós ropogósainkat!

Részletek

SÜTEMÉNY

Kóstoljon meg egy szelet süteményt!

Részletek

FAGYLALTOK

Próbálja ki különleges fagylaltjainkat!

Részletek

01

MUKI

CUKRÁSZDA

80

FÉLE EGYEDI

CUKRÁSZSÜTEMÉNY

85

ÉVES

ÖRÖKSÉG

2

CUKRÁSZ

AZ ÜZLETBEN

Akik a finomságokat sütik és kiszolgálnak

Frank György

TULAJDONOS-ARANYKOSZORUS MESTER CUKRÁSZ

33 éve a cégért. A minőséget a szakértelmet, a legjobbat nyújtom minden vásárlómnak.

KERESSEN MEG!

Frank Bence

TULAJDONOS FIA-CUKRÁSZ

Ő építi a jövőt, mert a cukrász szakma szeretete családi örökségként megmaradt.

KERESSEN MEG!

Banga Vivien

KISZOLGÁLÓ

Fontos, hogy a vendégeink jól érezzék magukat, elégedetten távozzanak és visszatérjenek.

KERESSEN MEG!

Sütemény

Forró Kávé

Édes-Sós Ropogós

Fagylalt

Torta Készítés Művészete: A Vevő, Az Érték

 

Már 33 éve a cégemért dolgozom a Budapest, Somogyi Béla utcában, mely a belvárosban a Blaha Lujza térről nyílik. Mint cukrászmester vallom, hogy a cukrászmesterség a torták készítése művészet, ahol a legfinomabb alapanyagokból alkotjuk meg őket. Nekem legfontosabb a megrendelő elégedettsége, a visszatérő vendég és minden elkészített torta egyedi és különleges.

A torta elkészítése egy kreatív folyamat, ahol az ízek és díszítések lehetőségei végtelenek, minden elkészített torta egyedi és különleges. Megrendelőknek a szívükhöz közel álló témákban tervezhetünk tortákat, legyen az gyerek, alkalmi, kreatív, állatos, Barbie, jármű, hagyományos, szeletes vagy akár menyasszonyi torta.

A megrendelőink elégedettsége és boldogsága a legnagyobb öröm forrása nekem. Mikor a torták által örömet és emlékezetes pillanatokat szállítunk a megrendelőknek, és ez a szakma tele van szenvedéllyel és szeretettel a finomságok iránt.

 

A Vevő Kiszolgálása

 

Cukrászmesterként a megrendelők igényeinek és vágyainak megértése az elsődleges szempont. Minden tortát úgy van tervezünk és készítünk, hogy teljesítsük a vevő elképzeléseit és igényeit. Mert a megrendelő elégedettsége a legmagasabb prioritás.

A cukrászmesterség lehetőséget ad a kreativitásnak és részletgazdagságnak. Mikor a torták egy kis műalkotások, ahol a díszítés során a legkisebb részletek is számítanak. Az egyedi díszítések és kreatív megoldások segítenek létrehozni olyan tortákat, amelyek garantáltan lenyűgözik a megrendelőket.

 

Egyedi és Minőségi Torta

 

Minden nálunk rendelt torták egyediek és megismételhetetlenek. A minőségi alapanyagok és a szakmai tapasztalatom biztosítja, hogy a torták ne csak gyönyörűek legyenek, hanem kiváló ízeket is nyújtsanak.

Mert az édességek elkészítése nemcsak ízélményt nyújt, hanem boldogságot is hoz a vevők életébe. Mi tudják, hogy az édességek emlékezetessé teszik az ünnepi alkalmakat, és lehetővé teszik.

 

A Vevő A Legfontosabb

 

Mert a cukrászmesterség lényege a vevők elégedettsége és boldogsága. A megrendelők elégedettsége mindenek felett áll, és mint cukrászmester szenvedélyesen dolgozik azért, hogy a torták elfogyasztása egy különleges és emlékezetes élmény legyen. A megrendelő elégedettsége az igazi siker a torta eladásban.

 

Frank György Tulajdonos, Aranykoszorús cukrászmester.

Torta, sütemény Kínálat

Rendeljen tőlünk egyedi tortát vagy süteményt születésnapra, esküvőre, bulira vagy akár a hétvégi összejövetelekre. Különleges ízekkel és gondosan kidolgozott díszítéssel készítek desszerteket, hogy egyedi élményt nyújtsanak. Természetesen személyre szabott kéréseket is fogadok, hogy a kiválasztott torta vagy sütemény tökéletesen illeszkedjen az alkalomhoz és az Ön ízléséhez.

ÜZLETI VÁLASZTÉK!

Foglaljon időpontot, hogy megbeszélhessük elképzelését !

Szeretném, ha megismerné és megtanulná a
kreatív torták rendelését az oldal használatát.
Mi meg megvalósítjuk ötleteit, elképzelését.
Ebben segítünk és várjuk megrendelését!

KAPCSOLAT: MUKI Cukrászda

1085 Budapest, Somogyi Béla u. 17

 

   Lépj kapcsolatba velünk

 

  +36 1 318 8315
kreativtorta.hu, jogtulajdonos: Frank György aranykoszorús mestercukrász.
Minden jog fenntartva. 2023 Készítette: FeriVOQ